Sportolóknak​

Igaz, hogy az izomos alkar eszétikus, de számos sportnál elengedhetetlen a megfelelő fogáserő is. Akár esztétikai, akár erőnövelés a célod, a SteelyGrip™ segítségével közelebb kerülhetsz hozzá.

Zenészeknek​

Ha zenész vagy, akkor pontosan tudod, milyen fontos az ujjak mobilitása, a megfelelő erőkifejtés, és az alkar fáradási küszöbének kitolása. Napi pár perc alkar edzés és nyújtás segíthet, hogy erősebbek, kitartóbbak, és mobilisabbak legyenek az ujjaid.

Irodai munkát végzőknek​

A monoton irodai munka következményeként gyakran tapasztalható kellemetlen, feszülő érzés az ujjakban, a kézfejben és az alkarban. A SteelyGrip™ rendszeres használtával megelőzheted, az ujjak és az alkar beállását, illetve fájdalmát.

Rehabilitációhoz

A kéz, illetve a kar sérülései után a gyógyulási folyamat részeként szükség lehet arra, hogy az elgyengült izmokat fokozatosan újra elkezdjük dolgoztatni, visszafordítva ezzel a sorvadásukat. A SteelyGrip™-el fokozatosan tudod növelni a terhelést, így nagy segítségedre lehet a gyógyulásban. FONTOS: Ennek megkezdése előtt mindenképpen kérd ki kezelőorvosod véleményét.

Mit tartalmaz a SteelyGrip™-csomag?

Bónuszok

Ajándékba adunk neked egy tároló zsákot, amiben bárhová magaddal viheted a SteelyGrip™ szettedet, illetve egy PDF formátumban letölthető E-Bookot, amiben 10+ gyakorlatot mutatunk be.

Csomagjaink​

Vegyetek együtt, járjatok jobban

SteelyGrip™-csomag 1db

9 990Ft 5 990Ft

SteelyGrip™-csomag 2db

17 990Ft 9 990Ft

SteelyGrip™-csomag 3db

25 990Ft 14 990Ft

Gyakran ismételt Kérdések

Milyen gyakorlatokat végezzek vele?

Vásárlás után hozzáférést küldünk a letölthető útmutatóhoz , ebben feltüntettünk lehetséges gyakorlatokat.

Mennyi idő után tapasztalhatok látható eredményt?

Ez nagyban függ a testzsírszázalékodtól. Ha alacsony, akkor (napi használat mellett) akár 1-2 hét alatt is látható eredményeket kaphatsz. Ha magasabb a testzsírod, akkor neked valószínűleg több időre lesz szükséged.

Kezdő vagyok, gyenge az alkarom. Fogom tudni használni?

A SteelyGrip™ csomag úgy lett összeállítva, hogy azok is elkezdhessenek erősíteni vele, akik teljesen kezdők.